1,5 milionë euro për kompaninë e ministrit Ismajli

1,5 milionë euro për kompaninë e ministrit Ismajli

1,5 milionë euro për kompaninë e ministrit IsmajliKompania “Komtel” e themeluar nga ministri i Ministrisë së Zhvillimit Ekonomik, (MZHE), Fadil Ismajli, para pak kohësh ka përfituar edhe një tender prej 1,5 milionë eurosh nga Operatori i Sistemit, Transmisionit dhe i Tregut (KOSTT).

Kjo kompani, e cila nga po ky institucioni që deri vonë është udhëhequr nga vetë Ismajli ka përfituar edhe tenderë të tjerë prej më shumë se 10 milionë eurosh…/zeri/