12 vjeçarja nxjerr gurë nga sytë!

12 vjeçarja nxjerr gurë nga sytë!

12 vjeçarja nxjerr gurë nga sytë!Saadiya Saleh 12 vjeçare nga Jemeni i ka habitur mjekët kur kanë parë se si bien gorë prej syve të saj. 

Doktorët ende nuk kanë dalë me ndonjë shpjegim për këtë fenomen ndërsa fqinjët dhe lagjja e saj thonë se kanë frik që ajo u pushtua nga “djalli”.