108-vjeçare martohet për herën e 23-të

108-vjeçare martohet për herën e 23-të

Malejziana Wook Kundor 108-vjeçare është martuar për një persona 70 vjet më të ri, Muhammad Nur Che Musa në vitin 2006, por ai përfundoi në varësi të drogës. U dashuruan derisa ai jetonte tek ajo me qira.

Muhammad Nur Che Musa doli nga qendra për varësi dhe çifti janë përsëri së bashku.

Jam e lumtur që është kthyer. Më vjen që jemi përsëri së bashku, pasi që shumë e dashuroj”, tha Wook Kundor, e cila është martuar 22 herë, transmetojnë mediet e huaja.

Wook tha se do përsëri do të kryej të gjitha obligimet martesore, si çdo grua tjetër. Megjithatë, ajo shtoi se ka frikë se mos burri do ta lë për gra më të reja pas shërimit, por Muhammad është i sigurt se kjo është dashuria e vërtetë.