09golf_0908111311_1

“First Block” fitues i turneut të Minigolfit

Ekipi i golfit “First Block” nga Prishtina ka fituar vendin e parë në turneun që u mbajt më 6 dhe 7 gusht në fushën e minigolfit “Prishtina Golf”.

Vendi i dytë i takoi ekipit “Jakovars” nga Gjakova. Lavdim Zylfiu e Arton Krasniqi nga “First Block”, si dhe Manfred Bernhard nga “Jakovas” u shpallën më të mirët në gara individuale.

Në këtë turne morën pjesë gjithsej 21 golfistë nga pesë klube. Ky ishte turneu i parë i organizuar nga Federata e Minigolfit të Kosovës.