Lajme

Ekonomi

Politika i bëri milionerë

Pushteti dhe politika vazhdojnë të shihen si mundësia më e lehtë për pasurim të shpejtë në Kosovë.   Politikanët, vazhdojnë të mbeten ndër njerëzit më të pasur në Kosovë, përderisa, nuk …

Kulturë

Sport

Të ndryshme

Të mirat e manit

Mani është një frut i cili njihet për një sërë efektesh të shëndetshme në organizmin tonë. Ai është i pasur me antioksidues e vitamina, duke u vlerësuar në tërë botën si një super ushqim …

Teknologji